Agraïment de l’equip creatiu del muntatge “Sortir-se’n” de la plaça dels Jurats

La setmana del muntatge de l’exposició Girona, temps de flors va ser d’un ritme frenètic. Després de l’incendi del laberint, tots els membres de l’equip vam fer un esforç immens, però també vam necessitar l’ajuda de col·laboradors i amics. Sense ells, el resultat final no hauria estat possible.

Per tant, agraïm el suport dels proveïdors, de les brigades municipals i de l’Ajuntament de Girona en la seva ràpida reacció. També els ànims rebuts de família, amics i gent anònima, en persona o a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials.

Però sobretot volem fer arribar el nostre més càlid agraïment a: en Norbert Fernàndez, per gravar el vídeo del muntatge del laberint frustrat; en Lluís Bayé i en Jordi Casanovas d’AMP Sprayers, per instal·lar els difusors d’aigua; en Xevi Montal, en Jordi Pujol, en Dani Xifra i en Jordi Llinares, per oferir-se providencialment a acabar de col·locar-los; en Lluís Ribera i en Gerard Carrió, per ajudar a pintar les lletres sobre els miralls; la Sílvia Junco, l’Aurelie Carré, la Pauline Tanguy i la Patricia Ferrando, per traduir els textos de la banderola a altes hores de la nit; en Francesc Pujol i l’Imma de l’Stein, per imprimir-la en temps rècord; en Lluís Figueras, en Jordi Colomer, l’Alfons Sàbat i la Margarita Coromina, per disposar la gespa, comprar miralls i vetllar per la nostra hidratació i salut.

I voldríem manifestar un agraïment molt especial a Girona Fruits, per fer-nos costat i mostrar la seva predisposició per muntar de nou el laberint, i sobretot a en Carles, per haver conduït el carretó elevador inesgotablement i haver col·locat els 420 palots que formaven el laberint. Sense tots vosaltres, no ens n’hauríem sortit.

Actua! i La ColActiva: Xevi Bayona, Josep Callís, Susanna Cros, Àlex Forasté, Anna Lòpez i Pilar Rodríguez

Arc de Marti1-Sortirsen-XeviBayona-xs-horitz

Foto: Xevi Bayona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s